НАРАЗІ Є КОНКРЕТНЕ УЯВЛЕННЯ ЧОГО ПОТРЕБУЮТЬ НАШІ ВІЙСЬКА – УРУСЬКИЙ

З метою оцінки реальної ситуації з озброєнням та військовою технікою, якою боронять наші захисники Україну від російської агресії, віцепрем’єр-міністр України – Міністр з питань стратегічних галузей промисловості України Олег Уруський здійснив робочу поїздку в район проведення операції Об’єднаних сил.

Про це 23 листопада ц.р. повідомив портал Арміяinform.

«Мав нагоду поспілкуватися із керівництвом Генерального штабу ЗСУ, Командуванням ООС, командирами та заступниками командирів бригад та батальйонів щодо поточної ситуації в районі проведення операції, стану оснащення військ, результатами експлуатації нових і модернізованих зразків ОВТ та існуючими проблемними моментами», – зазначив під час робочої поїздки Олег Уруський.

За його словами, наразі є конкретне уявлення чого потребують наші війська, що на сьогодні вимагається від підприємств оборонної промисловості України і куди рухатися виробникам в процесі забезпечення військ комплектуючими та озброєнням.

«Слід наголосити, що наявний парк ОВТ потребує оновлення як шляхом модернізації, так і наповненням новими зразками, які відповідатимуть сучасним викликам та загрозам, способам та методам ведення війни. Для цього необхідно вживати рішучі та цілеспрямовані кроки щодо розвитку власного науково-технічного та промислового потенціалу», – резюмував віцепрем’єр-міністр України.

Поделиться публикацией