НАРАЗІ В ЧОРНОМУ МОРІ ЗАЛИШИЛОСЯ 2 РАКЕТНИХ КОРАБЛІ

У Чорному морі корабельне угруповання російської федерації зменшилося на один ракетний корабель постійної присутності, станом на сьогодні їх залишилося два.

Про це 20 червня ц.р. повідомило оперативне командування «Південь» повідомляє у Фейсбуці.

Так, станом на сьогодні російські війська продовжують ведення бойових дій у тактиці контрбатарейного протистояння, водночас обстрілюють тилові позиції, звільнені та віддалені від лінії фронту населені пункти.

Зокрема, протягом ночі ворог завдавав ударів по Широківській громаді Миколаївської області, унаслідок чого пошкоджень зазнали житлові будинки, потерпілих немає.

Тривають обстріли Березнегуватської громади. Інформація щодо потерпілих та пошкоджень уточнюється.

У Херсонській області ситуація стабільно тяжка в Бериславському й Каховському районах. Унаслідок бойових дій пошкоджені та знищені будинки цивільних осіб, багато замінованої інфраструктури.

Мирні жителі продовжують розповідати про мародерства з боку російських загарбників, погрози фермерам, підприємцям і викрадення людей.

Тим часом російські пропагандисти розганяють теми фейкових влучань по аеродромах та іншій критичній, стратегічній, військовій інфраструктурі області. «Вочевидь, щось у наших діях дуже непокоїть ворогів», – коментують в ОК «Південь».

У Чорному морі зафіксована присутність трьох підводних човнів рф і такої ж кількості великих десантних кораблів.

Загроза удару 28 крилатими ракетами залишається.

Поделиться публикацией