МІНІСТР ЗАГОРОДНЮК ПРО ПРІОРИТЕТИ РОЗВИТКУ МІНОБОРОНИ НАЗВАВ ПРІОРИТЕТИ РОЗВИТКУ МІНОБОРОНИ

Перегляд стратегічних документів і зміна структури та функціоналу оборонного відомства, — такі  пріоритети розвитку Міноборони визначив міністр оборони Андрій Загороднюк під час зустрічі з канадською делегацією на чолі з Надзвичайним і Повноважним Послом Канади в Україні  Романом Ващуком.

Про це 23 вересня повідомила прес-служба Міноборони.

Відповідно до повідомлення, сторони обговорили поточний стан співпраці у сфері реформування Збройних Сил України, зокрема, зосередили увагу на питаннях підготовки особового складу Військової служби правопорядку, реалізації тренувальної операції ЮНІФАЕР і реформуванні системи управління ЗС України відповідно до стандартів Альянсу.

Окрему увагу було зосереджено на необхідності подальшого посилення співпраці та залучення іноземних експертів до пріоритетних напрямів реформування Міноборони України.

За словами міністра оборони України, пріоритетами в діяльності Міноборони поки є необхідність перегляду стратегічних оборонних документів, зміна структури та функціоналу оборонного відомства, внесення змін і впровадження законодавчих ініціатив, таких як Закон про військову поліцію.

Особливу увагу під час зустрічі було приділено також обговоренню співпраці з реформування системи освіти і підготовки особового складу українських ВС. Андрій Загороднюк наголосив на необхідності здійснення доктринальних трансформацій відповідно до кращих практик Альянсу.

 

Поделиться публикацией