МІНОБОРОНИ ЗАПРОСИЛО СПІВРОБІТНИКІВ КОЛИШНЬОГО ОФІСУ РЕФОРМ В НОВИЙ ДИРЕКТОРАТ ОБОРОННОЇ ПОЛІТИКИ

Керівництво Міноборони і командування ЗСУ сьогодні докладають зусиль в трьох напрямках: проведення реформ на стратегічному рівні, в галузі управління людськими ресурсами та в оборонно-промисловому комплексі.

Згідно з заявою прес-секретаря міністра оборони України Світлани Павловської, саме ці три напрямки визначені пріоритетними для підтвердження з боку міністерства оборони США прогресу у впровадженні оборонної реформи в Україні.

 

Для досягнення цілей оборонної реформи в Україні Андрій Таран ввів в дію Директорат оборонної політики.

 

«Керівництво міністерства оборони України в даному напрямку тісно співпрацює зі стратегічними радниками — представниками оборонних відомств країн-членів Альянсу. Кожен з радників має значний досвід служби і перебування на керівних посадах в збройних силах своїх країн. Дане співробітництво є вкрай важливим для реалізації реформування в рамках діяльності Директорату «, — підкреслює Павловська.

 

За її словами, в Директорат можуть прийти працювати усі, «хто готовий брати участь у реформуванні оборонного відомства», в тому числі члени Проектної офісу — консультативно-дорадчого органу, робота якого припинена наказом міністра оборони.

 

Павловська також підкреслили, що незважаючи на карантинні обмеження і думки «деяких коментаторів, які вважають себе військовими експертами», міністр оборони продовжує активно комунікувати зі своїми іноземними колегами. Зокрема, з главою оборонного відомства США Марком Есперо, міністром національної оборони Канади Харджітом Сайджаном.

Наказ про припинення діяльності Офісу реформ Міноборони датований 10 квітня і опублікований на сайті відомства. В органі планують провести брифінг на цьому тижні.

Поделиться публикацией