АРАБСЬКА КОМПАНІЯ NIMR ПОСТАВИЛА МАШИНИ ДЛЯ СПЕЦОПЕРАЦІЙ ТУРКМЕНІСТАНУ

Компанія NIMR, яка розташована в ОАЕ, підтвердила продаж невизначеної кількості військових машин для спеціальних операцій AJBAN LRSOVs (Long Range Special Operations Vehicle) в Туркменістан .

Таку інформацію на своєму сайті опублікував портал Defence Blog з посиланням на редактора  британського мілітарного видання Jane’s Defence Weekly Джеремі Бінні.

За даними компанії, Міністерство оборони Туркменістану замовило «під ключ» невідому кількість спеціальних машин AJBAN LRSOVs (Long Range Special Operations Vehicle). Транспортні засоби AJBAN LRSOVs призначені для дальніх розвідувальних цілей та можуть бути транспортовані гелікоптерами. Також машини здатні досягати усього спектра  територій та налаштовуватись, щоб улагоджувати велику кількість спеціального обладнання,  – інформує Defense Blog.

Раніше ЗМІ зазначали, що вперше публічно  Туркменістан представив машини Ajban LRSOV и Ajban 440A 4 × 4 під час святкування 26-ї річниці незалежності.

Також у статті йдеться про те, що AJBAN LRSOV ґрунтується на багатоцільовій платформі NIMR, розробленій для задоволення різноманітних військових потреб.

 

Поделиться публикацией
-->