КОМПАНІЯ «ЕКОТЕСТ» ПРЕДСТАВИЛА СВОЮ ПРОДУКЦІЮ В АГЕНЦІЇ НАТО З ПІДТРИМКИ ТА ПОСТАЧАННЯ

24 вересня ц.р. у штаб-квартирі Агенції НАТО з підтримки та постачання (NSPA) в Люксембурзі відбулась презентація компанії «Екотест» та її потужностей.

Про це повідомляє Defense Express з посиланням на прес-службу вітчизняної компанії.

 

«Наша компанія стала першою та єдиною компанією з України, яка представила свою продукцію в Агенції НАТО з підтримки та постачання», — відзначається в повідомленні прес-служби.

 

191003 Ekotest 1

Пошуковий дозиметр-радіометр «СПЕКТРА» (ліворуч) та індивідуальний дозиметр гамма-випромінення «ДКГ-21М» (праворуч) / Фото: «Екотест»

На заході було презентовано всю лінійку приладів радіаційного контролю, з яких особливий інтерес викликали наступні прилади:

— універсальний дозиметр-радіометр «МКС-УМ»,

— пошуковий дозиметр-радіометр «СПЕКТРА»,

— індивідуальний дозиметр гамма-випромінення «ДКГ-21М»,

— інформаційне табло «ІТ-09Т» з блоком детектування гамма-випромінення «БДБГ-09».

 

191003 Ekotest 2

Універсальний дозиметр-радіометр «МКС-УМ» (зверху) та інформаційне табло «ІТ-09Т» (знизу ліворуч) з блоком детектування гамма-випромінення «БДБГ-09» (знизу праворуч) / Фото: «Екотест»

Презентація відбулась на високому рівні та справила позитивне враження на представників Агенції, які висловили впевненість у майбутній співпраці між НАТО та українською компанією.

Нагадаємо, «Екотест» є торговою маркою (ТМ) Науково-виробничого приватного підприємства «Спаринг-Віст Центр», яке входить до складу «Ліги оборонних підприємств України». На сьогодні вітчизняний виробник має понад 30 власних виробів (здебільше засобів і систем радіаційного контролю) яки постачаюся у понад 80 країн світу.

 

 

Поделиться публикацией