КАБМІН ПРИЗНАЧИВ ЗАСТУПНИКІВ МІНІСТРА СТРАТЕГІЧНИХ ГАЛУЗЕЙ ПРОМИСЛОВОСТІ

Кабмін на позачерговому засіданні схвалив низку розпоряджень щодо кадрових призначень у Міністерство з питань стратегічних галузей промисловості.

Про це повідомив 10 серпня Цензор.НЕТ.

«Було проведено позачергове засідання Кабміну, під час якого чиновники прийняли низку розпоряджень про кадрові призначення в Міністерство з питань стратегічних галузей промисловості України. Зокрема, було вирішено призначити: Іващенка Валерія Володимировича — першим заступником міністра з питань стратегічних галузей промисловості України; Немілостівого Віталія Олександровича — заступником міністра з питань стратегічних галузей промисловості; Петровського Юрія Олександровича — заступником міністра з питань стратегічних галузей промисловості України з питань європейської інтеграції; Коваленка Тараса Васильовича — заступником міністра з питань стратегічних галузей промисловості України з питань цифрового розвитку, цифрових трансформацій і цифровізації», — процитувало видання представника уряду у Верховній Раді Василя Мокана.

Також було протокольне рішення про призначення Ігоря Яковлєва на вакантну посаду державного секретаря цього міністерства (шляхом укладення з ним контракту про проходження державної служби на період дії карантину).

Поделиться публикацией