ЙМОВІРНИМ КАНДИДАТОМ НА ПОСАДУ МІНІСТРА ОБОРОНИ Є НАРДЕП О.СКРИПНИК – «ГРА В КЛАСИКУ»

Ймовірним кандидатом на посаду міністра оборони України є народний депутат від партії «Самопоміч» Олексій Скрипник. Про це було зазначено під час телепередачі «Гра в класику з Сергієм Рахманіним» 6 травня.

Зокрема, учасник передачі директор Центру досліджень армії, конверсії та роззброєння (ЦДАКР) Валентин Бадрак надав досить високу оцінку потенційному кандидату на посаду військового міністра. За його словами, як учасник роботи неурядової Експертної ради (створена ініціативою ЦДАКР у квітні 2014 року – «ОПК») О.Скрипник досить детально розібрався у питаннях оборонної реформи.

Експерт також назвав потенційного міністра «успішним менеджером» та «гнучкою людиною». Водночас експерт попередив, що не варто бути наївним у питанні впливу оборонного міністра на реалізацію оборонної реформи та навів приклад першого цивільного міністра оборони — віце-прем’єр-міністра-міністра оборони Валерія Шмарова якого свого часу «фактично з’їв генералітет».

Серед іншого, на думку фахівця, дуже важливо ліквідувати прихований конфлікт між Міноборони та Генеральним штабом ЗСУ, який існує нині.

Поделиться публикацией