ЗС БІЛОРУСІ ВІДПРАЦЮЮТЬ ЗАСТОСУВАННЯ НОВИХ ЗРАЗКІВ ОЗБРОЄННЯ

Застосування нових зразків озброєння відпрацьовує на навчаннях військові частини ВПС і військ ППО Збройних Сил Білорусі. Про це повідомляє БелТА 15 серпня ц.р., посилаючись на Міністерство оборони.

 

З 7 серпня по 2 вересня на території Білорусі та на базі 185-го центру бойової підготовки та бойового застосування повітряно-космічних сил Росії (полігон Ашулук) проводяться оперативно-тактичні навчання з бойовими стрільбами з особовим складом військових частин ВПС і військ ППО Збройних Сил Білорусі , що входять в єдину регіональну систему ППО двох країн.

Білоруські військові на практиці апробують нові прийоми і способи застосування підрозділів відповідно до вимог, що висуваються до ведення бойових дій в сучасних умовах. «Також будуть відпрацьовані питання бойового застосування нових і модернізованих зразків озброєння, військової і спеціальної техніки в умовах активних перешкод в ході боротьби з високоточними засобами ураження та ударними безпілотними літальними апаратами», — відзначили в Міноборони.

На навчаннях будуть відпрацьовані питання завершення підготовки військ до ведення бойових дій, відбиття ударів повітряного противника, передислокації в нові позиційні райони.

 

 

 

 

Поделиться публикацией