ЗСУ ФОРМУЮТЬ НОВУ ТАНКОВУ ЧАСТИНУ

На Чернігівщині з’явиться нова військова частина – 12-й окремий танковий батальйон оперативного командування «Північ» буде сформований у Гончарівському.

Про це 12 червня ц.р. повідомив портал Ukrainian Military Pages.

Зокрема, повідомляється, що новий батальйон не входить до складу дислокованої там 1-ї окремої танкової Сіверської бригади ОК «Північ» Сухопутних військ ЗС України і є повністю самостійним підрозділом.

Наразі триває отримання бойової техніки, озброєння та військово-матеріальних запасів. Повідомляється, що нова військова частина буде формуватися виключно військовослужбовцями військової служби за контрактом.

Слід зазначити, що на території смт. Гончарівське у поточному році також планується ввести в експлуатацію три гуртожитки поліпшеного типу для контрактників.

Нагадаємо, що раніше Ukrainian Military Pages також повідомлялось про формування 9-го, 10-го та 11-го окремих танкових батальйонів, що увійшли до складу 3-ої окремої танкової бригади Корпусу резерву (управління дислокується у смт.Ярмолинці Хмельницької області).

Довідка: Командування 12 окремого танкового батальйону готове прийняти у свої підрозділи військовослужбовців військової служби за контрактом, а також призвати тих хто готовий укласти контракт на проходження військової служби.

Поделиться публикацией