ЗСУ У 2019 РОЦІ ЗБІЛЬШИЛО ЗАМОВЛЕННЯ НА ВАНТАЖІВКИ «БОГДАН»

Компанія «Богдан Моторс» уклала новий контракт із Міністерством оборони України на постачання вантажівок «Богдан 6317» до Збройних Сил України.

Про це повідомив «Український мілітарний портал» 10 січня ц.р., посилаючись на  прес-службу «Богдан Моторс».

Контракт передбачає збільшення обсягів виробництва такої техніки для армії у 2019 році в порівнянні з 2018 роком коли до військ було поставлено близько 200 вантажних автомобілів «Богдан 6317».

Нова угода підписана за результатами експлуатації вантажівок «Богдан 6317» у Збройних Силах України.

«Після використання вантажівок підвищеної прохідності «Богдан 6317» у 2018 році представники Міноборони висловили повне задоволення цими машинами, що виробляються на черкаському заводі «Богдан Моторс». Цьогоріч поставки вантажівок Міноборони значно зростуть, порівняно із минулим роком. Військові зацікавлені у максимальному розширенні їхнього автопарку сучасними, надійними, швидкими, зручними і якісними «Богдан 6317», – йдеться в повідомленні компанії.

«Богдан 6317» – це багатоцільовий автомобіль, що розроблений на базі вантажного автомобіля МАЗ 6317. На відміну від базового автомобіля вітчизняна локалізація обладнана шестициліндровим дизельним двигуном з турбонаддувом компанії Weichai Power, робочий об’єм якого становить 9,7 л, а потужність — 380 к.с.

Вантажівка здатна розвивати швидкість до 85 км/год з вантажем в 11 тон і має запас ходу у 1447 км. Автомобіль може перевозити 50 осіб в обладнаному кузові, буксирувати транспортні причепи дорогами всіх категорій з твердим та ґрунтовим покриттям, а також бездоріжжі. На кожну машину надається 10-річна гарантія від виробника.

Поделиться публикацией