ЗСУ ПРОВЕЛИ УСПІШНУ ОПЕРАЦІЮ В ЗОНІ ООС

Командир батальйону Збройних сил України «Донбас-Україна» В’ячеслав Власенко заявив, що в районі Новозванівки у Луганській області військовими була успішно проведена операція, яка закінчилася заняттям кілометра тактично вигідної території. Про це він написав у Facebook увечері 2 травня.

«2-го травня 2019 року підрозділи 46-го окремого штурмового батальйону Донбас-Україна у результаті успішно проведеної операції в районі н. п. Новозванівка просунулися вперед на 1 км і зайняли вигідні рубежі, отримавши перевагу над супротивником», – розповів Власенко.

Він також зазначив, що в результаті сутички поранення отримали троє військовослужбовців батальйону.

30 квітня минулого року президент Петро Порошенко оголосив про офіційне завершення антитерористичної операції на сході України та початок Операції об’єднаних сил.

Напередодні, 16 березня 2018 року, президент призначив генерал-лейтенанта Сергія Наєва командувачем Об’єднаних сил. Формат операції, окрім суто військових завдань, передбачав проведення правоохоронних, цивільно-гуманітарних заходів та реалізацію комплексних проектів щодо відновлення інфраструктури і створення умов для подальшого мирного життя населення регіону.

Поделиться публикацией