ЗСУ ПОЧАЛИ ОТРИМУВАТИ ШТАБНІ МАШИНИ ЗАБЕЗПЕЧЕННЯ ЗВ‘ЯЗКУ ТА КООРДИНАЦІЇ ПІДРОЗДІЛІВ СА-10У

Київське Державне підприємство «Науково-технічний комплекс «Імпульс», що входить до складу ДК «Укроборонпром», у 2018 році продовжує плідну працю над удосконаленням управління українським військом. Так у ЗСУ постачаються нові штабні машини забезпечення зв‘язку та координації підрозділів СА-10У, випуск яких підприємстві було освоєно серійно.

Про це 28 грудня повідомив Defense Express.

СА-10У це спеціальна машина, яка забезпечує захищену комунікацію підрозділу на оперативно-тактичному рівні. Комплекс являє собою кузов-фургон на автомобільній базі КрАЗ-63221-0000059-02. Компонування фургону дозволяє розміщення, цілодобову роботу та відпочинок особового складу.

СА-10У може бути обладнаний для монтажу різноманітних комплексів зв’язку, таких як радіорелейна, тропосферна, космічна, радіозв’язок для використання в польових умовах. При цьому він повністю захищений від засобів радіоелектронної боротьби противника і має великий запас автономності.

Особливу увагу фахівці НТК «Імпульс» приділили цифровому оснащенню комплексу, розробивши та впровадивши спеціальне програмне забезпечення, яке забезпечує передачу захищеної інформації між підрозділами в польових умовах та за умов активної протидії противника.

Поделиться публикацией