ЗАСТУПНИК СЕКРЕТАРЯ РНБО ПЕРЕБУВАЄ З РОБОЧИМ ВІЗИТОМ У ВАШИНГТОНІ

З 6– 8 травня  заступник Секретаря РНБО України Kryvonos Serhii Сергій Кривонос перебуває з робочим візитом у Вашингтоні.

Програмою візиту заплановано засідання українсько-американської Комісії з обміну інформацією про розробки і дослідження у сфері ВТС.

Таку інформацію 7 травня ц.р. повідомили на офіційному сайті РНБОУ.

Окрім того, передбачені зустрічі С. Кривоноса з Директором Агентства МО США з питань міжнародного безпекового співробітництва Чарльсом Хупером; зі Старшим радником США з питань реформування української оборонної промисловості Д.Вінтером;  Заступником помічника Міністра оборони США з питань України, Росії і Євразії Лорою Купер; з Керівником проектів в Європі та Євразії Агентства МО США з питань захисту технологій Дж. Чікі; з експертами Інституту оборонного аналізу (IDA) для обговорення  питань реформування українського ВПК;  з представниками американських оборонних компаній;  експертами та фахівцями у сфері кібернетичного захисту та низка інших перемовин.

Також Сергій Кривонос 8 травня з 21:20-22:00 (за київським часом)  дасть інтерв’ю у прямому ефірі програми “Актуальні події” інформаційному агентству “Голос Америки”.

Поделиться публикацией