ЗАМІСТЬ ПЕРЕВІРЕНИХ ТА МОТИВОВАНИХ ДОБРОВОЛЬЦІВ ДО СИЛ ТЕРИТОРІАЛЬНОЇ ОБОРОНИ «ГРЕБУТЬ УСІХ» — ГЕНЕРАЛ КРИВОНОС

Створення сил територіальної оборони, яке зараз відбувається під гаслом «хто ще там не був, давайте всіх нагребемо». Якщо відповідно нашого законопроєкту, нашої програми, ми передбачали, що це мають бути тільки перевірені та мотивовані добровольці, то зараз – «під гребінку» гребуть усіх.

Про це в ефірі Апостроф Live на Апостроф TV зазначив перший заступник командувача Сил спеціальних операцій ЗС України у 2016-2019 роках, заступник секретаря РНБО в 2019 – 2020 роках, генерал-майор Сергій Кривонос.

«Проблема Сил територіальної оборони полягає в тому, що розглядається суто військовий компонент. І нарешті головнокомандувач уже зрозумів і сказав, що проблема захисту держави – це не лише проблема Збройних Сил. Ми вкладали в концепцію розвитку і створення територіальної оборони країни не лише військовий компонент, тому що воює вузька чисельність, а на цих людей працює достатньо широка чисельність людей. Це і своєчасний випік хліба, виготовлення тушонки та згущеного молока в тилу. Це також посилення, і це люди, які також беруть участь у цій війні – це тил». – Зазначив генерал.

Поделиться публикацией