ЗАКУПІВЛЯ САНІТАРНИХ “БОГДАН-2251” У 2017 РОЦІ ДОЗВОЛИЛИ ПІДВИЩИТИ УКОМПЛЕКТОВАНІСТЬ ЗСУ САНІТАРНОЮ ТЕХНІКОЮ БІЛЬШ НІЖ НА 20%

Завдяки постачанням у 2017 році санітарних автомобілів «Богдан-2251», в рамках державного оборонного замовлення, показник укомплектованості підрозділів ЗСУ санітарно-евакуаційною технікою виріс на 21%. Про це повідомляє Національний промисловий портал 6 серпня ц.р.з посиланням на на прес-службу корпорації «Богдан».

Протягом перших років бойових дій на Сході України санітарно-евакуаційна техніка надходила у військо переважно за рахунок чергових хвиль часткових мобілізацій транспортних засобів з підприємств та гуманітарної допомоги. У 2015–2016 роках було поставлено до Збройних Сил медичну техніку типу «САКСОН», БММ-4С, BURTEK, що значно підвищило наші потужності та відсоток укомплектованості.

Раніше в ЗМІ повідомлялося, що компанія «Богдан» у 2017 році отримала від Міністерства оборони замовлення на 100 санітарних машин «Богдан-2251». Завдяки своєчасній поставці, вдалося збільшити показник укомплектованості української армії санітарно-евакуаційною технікою з 55 до 76%. У планах на цей рік подальші закупівлі санітарної техніки, які дозволять доукомплектувати санітарні роти ЗСУ.

 

Поделиться публикацией