«ЗАВОД ІМ. МАЛИШЕВА» ОТРИМАВ НОВЕ ОБЛАДНАННЯ ДЛЯ ВИРОБНИЦТВА ДВИГУНІВ БОЙОВИХ МАШИН

На ДП «Завод імені В.О. Малишева», що входить до складу ДК «Укроборонпром», у рамках стратегічної державної програми, продовжується оновлення та модернізація виробничого обладнання.

Повідомляє сайт держконцерну.

Серед останніх важливих надходжень – високопродуктивні верстати і координатно-вимірювальна машина, які нещодавно отримала філія ДП «Завод імені В.О. Малишева» «Агрегатний завод».

Нове обладнання дасть змогу осучаснити виробничий процес та зробити його більш якісним. Високоточні верстати будуть задіяні у виробництві деталей для двигунів бойових машин. Нове обладнання універсальне, воно має високу продуктивність і дасть змогу забезпечити виконання ряду важливих операцій. Умовно кажучи, якщо раніше кожна окрема функція виконувалася  на декількох верстатах, відтепер фахівці заводу матимуть змогу здійснювати всі функції на одному обладнані. Відповідно, це суттєво пришвидшить виробництво, зекономить час та дозволить виготовляти необхідні деталі з точністю у долі мікрона.

Крім того, на зміну застарілому обладнанню «Агрегатний завод» отримав координатно-вимірювальну машину. На цьому обладнанні проводиться точне вимірювання деталей, і завдяки технічній обновці агрегатний завод зможе значно покращити точність і якість їх виготовлення.

Щоб працювати на новому обладнанні, необхідно володіти спеціальними навичками та знаннями. Тому для виконання завдань на новому обладнанні на роботу прийняті фахівці, які вже мають досвід роботи з цирофаими високоточними верстатами. Нині вони проходять додаткове навчання і опановують нове обладнання, на якому будуть працювати.

Окрім того, найближчим часом на ДП «Завод імені В.О. Малишева» очікується чергова партія нового обладнання.

Поделиться публикацией