«ЗАВОД ІМ. МАЛИШЕВА» ОНОВИТЬ ПОТУЖНОСТІ ТА ВІДКРИЄ НОВІ ЛІНІЇ ВИРОБНИЦТВА БРОНЕТЕХНІКИ

ДП «Завод ім. Малишева» завершило виконання контракту із Таїландом, оновить виробничі потужності та розпочне випуск легкої бронетехніки на нових виробничих лініях. Про це повідомляє офіційний сайт ДК «Укроборонпром» з посиланням на генерального директора держконцерну Павла Букіна та директора заводу Олександра Хланя.

«Було проведено велику роботу з модернізації бронетанкової техніки для Збройних сил України. Тайський контракт, який сьогодні завершили, – це одна з можливостей для підприємства розвиватися. Ця робота відбивається на фінансових показниках заводу ім. Малишева. Сподіваємося на подальший розвиток підприємства», – заявив Павло Букін.

Завершення 2017 року з рекордними показниками реалізованої продукції, завдяки виконанню цілого ряду замовлень, як в інтересах Міноборони України, так і для іноземних замовників, а також підписані контракти на 2018 рік, дозволили підприємству «Укроборонпрому» розпочати розширення виробництва. Зараз підприємство працює над поновленням випуску легкоброньованої техніки – БТРів.

«Ми поновлюємо лінії легкої броньованої техніки – плануємо випуск БТР-3 та БТР-4. Вже придбано все обладнання, змонтовано стендове обладнання, – розповів Олександр Хлань, додавши, що 2018 рік повністю законтрактований.

 

Поделиться публикацией