ЕКС-СПЕЦПРЕДСТАВНИК ДЕРЖДЕПУ США З ПИТАНЬ УКРАЇНИ СТАВ НЕЗАЛЕЖНИМ ЧЛЕНОМ РАДИ ДИРЕКТОРІВ КОМПАНІЇ BGS RAIL

Екс-спецпредставник Держдепу США з питань України Курт Волкер з 1 вересня став незалежним членом ради директорів компанії BGS Rail, української «дочки» литовської Baltic Ground Services.
Про це 1-го вересня повідомив портал Укррудпром, посилаючись на BGS Rail.

BGS Rail є постачальником рішень для залізничних перевезень. Це українська дочірня компанія литовської Baltic Ground Services (BGS) — міжнародного постачальника наземного обслуговування, заправки літаків, логістичних послуг ADR, яка входить до складу Avia Solutions Group.

Курт Волкер не тільки став членом ради директорів, він також буде працювати радником голови і ради директорів материнської компанії Avia Solutions Group.

Очікується, що присутність Волкера допоможе BGS Rail «домогтися успіху в розробці і реалізації планів зростання, які збільшать прямі іноземні інвестиції і буде сприяти створенню нових робочих місць на українському ринку», а також розширить глобальний охоплення Avia Solutions Group і зміцнить позиції BGS Rail на ринку.

Відзначається, що BGS працює в Литві, Латвії, Естонії, Польщі, Чехії, Німеччини, РФ і України (в аеропортах Бориспіль, Київ, Одеса і Львів). У 2018 році BGS отримала ліцензію, що дозволяє компанії надавати послуги з / д вантажоперевезень в Україні.

Нагадаємо, Курт Волкер покинув пост спецпредставника Держдепу США з питань України восени 2019 року.

Поделиться публикацией