ДІФКУ БУЛА Б КОРИСНА В ПРОЦЕСІ СТВОРЕННЯ АГЕНТСТВА З РОЗВИТКУ ПЕРЕДОВИХ ТЕХНОЛОГІЙ ОБОРОННОГО ТА ПОДВІЙНОГО ПРИЗНАЧЕННЯ – О. КОНДРАТЮК

Створення Агентства з розвитку передових технологій оборонного та подвійного призначення – це передусім інноваційний проект.

Про це заявив в.о. голови Правління Державної інноваційної фінансово-кредитної установи (ДІФКУ) Олександр Кондратюк під час спільного круглого столу Державної інноваційної фінансово-кредитної установи (ДІФКУ) та Українського інституту безпекових досліджень «Передові оборонні технології України та перспективні шляхи їх розвитку» в Укрінформі.

 

Він, зокрема, зазначив, що насамперед, Державна інноваційна фінансово-кредитна установа – єдина установа, що створена згідно Закону України «Про інноваційну діяльність». Її створено з метою фінансування та підтримки, залучення інвестицій на інноваційну діяльність.

Спільно з програмою створення  Агентства з розвитку передових технологій оборонного та подвійного призначення, Державна інноваційна фінансово-кредитна установа могла б супроводжувати інноваційні процеси щодо фінансової підтримки та залучення інвестицій в напрямку розвитку технологій, — додав О. Кондратюк

«Хотілося б, щоб нашу установу долучили до цього процесу. Ми були б корисні в створенні цього агентства», — підсумував керівник ДІФКУ.

 

 

Поделиться публикацией