ДП «ЛЬВІВСЬКИЙ БРОНЕТАНКОВИЙ ЗАВОД» МОДЕРНІЗОВУВАТИМЕ ТАНКИ Т-80

У Львові, на ДП «Львівський бронетанковий завод» модернізовуватимуть танки Т-80.

Про це 7 травня ц.р. повідомив Український мілітарний портал.

Інформацію про ведення робіт з освоєння ремонту та модернізації вказаного виду техніки розповів директор підприємства Віктор Андрощук в ході передачі чергової партії танків Т-64 та Т-72 до Збройних Сил України.

За словами директора ДП «Львівський бронетанковий завод» Віктора Андрощука, зараз триває робота з цього процесу на рівні конструкторсько-технологічного бюро підприємства.

Також йде робота над освоєнням капітального ремонту та модернізацією інших видів гусеничної бронетехніки, таких як броньовані ремонтно-евакуаційні машини БРЕМ-2 та БТС-4.

«Це тривалий та трудомісткий процес освоєння нових видів техніки, але ми ставимо собі амбітні завдання – освоєння ремонту та модернізації всіх видів бронетехніки на гусеничному ходу, які є на озброєнні у Збройних Силах України», – прокоментував Віктор Андрощук

Зараз підприємство здійснює капітальний ремонт і модернізацію танків Т-72 та Т-55, а також низки спеціальних інженерних машин на їх базі, таких, як броньована машина розмінування БМР-2 та інженерна машина розгородження ІМР-2. Окрім робіт по Т-80, нещодавно підприємство у Львові освоїло ремонт та модернізацію танків типу Т-64.

Окрім постачання продукції для Збройних Сил України, завод виконував роботи по постачанню запасних частин і бронетанкової техніки для багатьох країн світу.

Поделиться публикацией