ДП «ЗОРЯ-МАШПРОЕКТ» ПОСТАЧАТИМЕ ГАЗОТУРБІННУ ТЕХНІКУ НА ПОТРЕБИ ВМС ІНДІЇ

ДП НВКГ «Зоря»-«Машпроект», що входить до складу ДК «Укроборонпром», підписало декілька контрактів з індійським замовником на постачання великого обсягу газотурбінної техніки для військових кораблів ВМС Індії.

Підписання контрактів, як повідомляє Defense Express з посиланням на прес-службу підприємства, відбулося 12 вересня в Делі (Індія).

До номенклатури постачань входять газотурбінні двигуни, редуктори, комплекти запасних частин. Обладнання призначене для кораблів різного класу, що входять до складу ВМС Індії. Також контракти, що підписані, передбачають проведення навчання індійських фахівців з експлуатації газотурбінних установок і надання інженерної підтримки.

За умовами контрактів відвантаження та постачання продукції будуть виконуватися партіями. Перша поставка запланована вже на грудень 2019 року. В цілому реалізація контрактів передбачається протягом усього наступного 2020 року.

 

190922 Zorya 1

Пропульсивний комплекс M7N.1E для фрегатів класу Talwar (Індія)

Нагадаємо, Індія є стратегічним партнером ДП «Зоря»-«Машпроект». Підприємство співпрацює з індійською стороною протягом кількох десятиліть. Усього на кораблях різного класу ВМС Індії експлуатуються понад 150 газотурбінних двигунів розробки та виробництва ДП НВКГ «Зоря»-«Машпроект».

Варто додати, що 28 січня 2016 року ДП НВКГ «Зоря»-«Машпроект» і Міністерство оборони Республіки Індія підписали Генеральну угоду про співробітництво, якою визначаються сфера і принципи взаємовідносин сторін на найближчі 10 років.

Поделиться публикацией