ДП «АНТОНОВ» ЗАМОВИЛО У ЗАПОРІЗЬКОГО ПІДПРИЄМСТВА «МОТОР СІЧ» ЧОТИРИ ДВИГУНИ ДО АН-178

Державне підприємство «Антонов» замовило у запорізького підприємства «Мотор Січ» чотири двигуни до Ан-178

Про це 1 липня ц.р.повідомив «Інтерфакс-Україна».

Сума укладеного у червні контракту  – 414,99 млн грн (86,46 млн грн за двигун).

Два двигуни Д-436-148ФМ за умови своєчасної авансової оплати повинні бути поставлені на умовах DDP до кінця поточного року і ще два – до кінця жовтня наступного року.

Зараз на держпідприємстві «Антонов» є замовлення на чотири літаки Ан-178 – один для Міністерства внутрішніх справ Перу, та ще три для Повітряних Сил ЗСУ.

Наприкінці травня на ДП «Антонов» завершили складання першого корпусу військового багатоцільового транспортного літака Ан-178-100П для Повітряних сил України.

Контракт на три літаки Ан-178 для Міністерства оборони України підписали 29 грудня 2020 року.

«Перуанський» борт із серійним номером 006 будується в рамках угоди підписаної у 2019 року між МВС Перу з ДП «Спецтехноекспорт».

На ДП «Антонов» завершили складання планеру багатоцільового транспортного літака Ан-178 для Перу ще у серпні 2020 року

Нещодавно його та дослідний літак Ан-178 викотили до іншого виробничого майданчику на підприємстві, де проводитиметься їх дозбирання, а у цьому цеху будуть збирати фюзеляжі Ан-178 для Повітряних Сил ЗСУ.

Ан-178 – середній транспортний літак, що призначений для доставки особового складу, озброєння і легкої військової техніки посадковим та парашутним способами, транспортування матеріальних засобів, пошти та інших вантажів «в навал» або в стандартній тарі та вантажів на піддонах загальною вантажопідйомністю до 18 т.

 

 

 

 

 

Поделиться публикацией