ДК «УКРСПЕЦЕКСПОРТ» ПОБУДУЄ ЗАВОД В ОДНІЙ З КРАЇН ПІВДЕННОЇ АЗІЇ

Державна компанія «Укрспецекспорт» уклала контракт з Міністерством оборони однієї з країн Південної Азії, що передбачає створення Універсального заводу з капітального ремонту різних типів легкої броньованої техніки, а також виробництва запасних частин.

Про це держкомпанія повідомила на своєму сайті.

Універсальний завод представлятиме собою стаціонарний промисловий об‘єкт, який буде розміщено у повністю автономному комплексі будівель, розташованих на окремій території.

Контрактом передбачається повний спектр послуг від розробки документації для будівництва та повного і всеосяжного оснащення заводу сучасним технологічним обладнанням, інструментом та пристосуваннями виробництва передових світових компаній, включаючи його монтаж, до запуску виробництва та підготовки персоналу для виконання капітального ремонту.

Створений універсальний завод дозволить замовнику:

виконувати високоякісний капітальний ремонт легкої броньованої техніки різних типів.

виготовляти широку номенклатуру запасних частин до легкої броньованої техніки різних типів у кількостях, достатніх для задоволення як власних потреб заводу для проведення капітальних ремонтів, а також для поставки таких запасних частин іншим військовим частинам армії країни.

виконувати роботи з модернізації легкої броньованої техніки, що знаходиться на озброєнні, з метою покращення її бойових та експлуатаційних характеристик.

Термін реалізації контракту – три роки.

Поделиться публикацией