ДК «УКРОБОРОНПРОМ» ПРЕДСТАВИВ НА «ЗБРОЯ ТА БЕЗПЕКА ‑ 2019» 135 ЗРАЗКІВ ВІЙСЬКОВОЇ ТЕХНІКИ ТА ОЗБРОЄННЯ

Держконцерн «Укроборонпром» представив цьогоріч на спеціалізованій виставці «Зброя та безпека ‑ 2019» 135 зразків військової техніки та озброєння. Серед них – шість нових розробок.

Про це 8 жовтня ц.р. повідомив Укрінформ, посилаючись на генерального директора ДК «Укроборонпром» Айвараса Абромавичуса.

«36 підприємств-учасників зі складу «Укроборонпрому» цього року експонують 135 зразків військової техніки та озброєння. Серед них, 13 крупногабаритних натурних зразків — це броньована техніка, ракетний комплекс «Нептун» у складі 3 одиниць, новітня РЛС 90К6Е та ін. Загалом же ми представили шість нових розробок, які вперше демонструються для ознайомлення», — повідомив Абромавичус.

Він також зазначив, що головними принципами, за яким на виставку добирались зразки, були новітність озброєння та цікавість як для внутрішнього, так і для зовнішнього замовника.

«Такого роду виставки є міжнародними майданчиками для домовленостей та налагодження нових векторів військово-технічної співпраці між країнами. Наразі графік переговорів забитий вщент», — повідомив очільник концерну, додавши, що цього року експозиція «Укроборонпрому» розміщена на площі 700 кв.м.

 

 

Поделиться публикацией