ДК «УКРОБОРОНПРОМ» ОГОЛОСИВ ТЕНДЕР НА МІЖНАРОДНИЙ ФІНАНСОВИЙ АУДИТ

ДК «Укроборонпром» 26 вересня 2019 року має намір провести аукціон на надання послуг незалежного аудиту концерну і його підприємств з залученням міжнародних експертів, в рамках оголошеного 22 липня тендеру на очікувану суму 32,5 млн грн. Згідно з інформацією на порталі ProZorro, кінцевий термін подання тендерних пропозицій – 21 серпня, остаточний термін аудиту – 10 квітня 2021 року.

Про це 23 липня ц.р. повідомив портал DT,UA.

Договором передбачено аудит консолідованої/комбінованої звітності концерну і всіх його підприємств-учасників акціонерних товариств, управління корпоративними правами яких передано «Укроборонпрому», за 2018 і 2019 роки, відповідно до МСФЗ з наданням аудиторського висновку про достовірності даних цієї звітності.

Умови розрахунку за послуги аудиту звітності за 2018 і 2019 роки передбачають внесення 40% оплати до 15 березня 2020 року, але не раніше затвердження сторонами календарного графіка надання відповідної частини послуг, і 60% — протягом п’яти банківських днів з дати підписання сторонами акту надання відповідної частини послуг та не раніше дати реєстрації виконавцем відповідної накладної в Єдиному реєстрі податкових накладних.

Також передбачено надання консультаційної допомоги «Укроборонпрому» у вигляді методологічних консультацій, проведення презентацій, семінарів з питань застосування МСФЗ. Оплата за цю частину послуги – 100% протягом 5 банківських днів після підписання акту надання послуги.

Як заявив раніше новообраний голова наглядової ради ГК Айварас Абромавічус, міжнародний фінансовий аудит підприємств-учасників концерну «Укроборонпром» може бути розпочато вже у вересні. Також Абромавічус особисто очолить тендерний комітет для обрання аудитора.

За даними джерел, в числі претендентів на надання послуг міжнародного финаудита «Укроборонпрому», відомі міжнародні Ernst&Young, Baker Tilly і Grant Thornton.

Поделиться публикацией