ДК «УКРОБОРОНПРОМУ» ПІДПИСАВ МЕМОРАНДУМ ЗІ СПІЛКОЮ, ЩО ОБ’ЄДНУЄ УКРАЇНСЬКИХ ПРИВАТНИХ ВИРОБНИКІВ

Сьогодні ДК «Укроборонпрому» підписав Меморандум із «Асоціацією виробників озброєння і військової техніки України». Ця спілка об’єднує українських приватних виробників і постачальників озброєння та військової техніки.

Про це 8 лютого ц.р. повідомив гендиректор Концерну Юрій Гусєв на сторінці в Facebook.

− Маємо спільну мету – своєчасно забезпечувати якісною технікою головного державного замовника – Збройні Сили України, − наголосив під час підписання Меморандуму Юрій Гусєв.

Водночас підприємства-спецекспортери, які входять до складу ДК «Укроборонпром», успішно здійснюють експорт продукції і послуг військового, спеціального та подвійного призначення, що виробляється, зокрема, приватними компаніями.

За словами гендиректора Концерну, зміна фокусу – з конкуренції на об’єднання зусиль – стане взаємовигідною. А налагодження співпраці між учасниками ринку виробництва озброєнь допоможе побудувати закриті виробничі цикли.

− Разом ми розширимо наші можливості на міжнародних ринках ОВТ, у сфері залучення іноземних інвестицій та технологій, а також збільшимо обсяги експорту української продукції, − заявив Юрій Гусєв.

Поделиться публикацией