ДЕРЖАВНЕ ПІДПРИЄМСТВО «ЗАВОД 410 ЦА» ОЧОЛИВ ОЛЕКСАНДР ПАЩЕНКО

29 травня відбулося представлення в ДК «Укроборонпром» нового генерального директора Державного підприємства «Завод 410 Цивільної Авіації» Олександра Пащенка.

Як повідомили ІА «ОПК» в ДК «Укроборонпром», О.Пащенко виграв конкурс з 17 претендентів. До цього він був заступником гендиректора ДК «Укроборонпром» з авіабудування, а ще раніше очолював інше Державне підприємство —  «Харківський машинобудівний завод «ФЕД»».

ДП «Завод 410 ЦА» входить до складу «Завод 410 ЦА» та представляє собою потужне авіаремонтне підприємство — одне з провідних підприємств на пострадянському просторі. «Завод 410 ЦА» виконав  капітальний ремонт понад шести тисяч літаків і сорока тисяч авіаційних двигунів.

Протягом багатьох років підприємство виконує повний технологічний цикл капітального ремонту літаків Ан-24, -26, -30, -32 і авіаційних двигунів Д-З6 серії 1, 1А, 2А, для літаків Як-42, Ан-72, -74, ремонт агрегатів авіаційної техніки, а також роботи, пов’язані з відновленням авіаційних деталей. Завод здійснює комплекс робіт з продовження ресурсів літаків типу «Ан», потенціал яких незважаючи на „солідний вік“ далеко не вичерпаний. На базі льотно-випробувального експлуатаційного комплексу проводяться всі види технічного обслуговування ремонтованої на заводі авіатехніки, а також КВР-1,2,3 на літаку Ан-74, і КВО на літаку Ан-72.

Поделиться публикацией