ГРУПА DCH ОГОЛОСИЛА КОНКУРС НА УСІ «ДИРЕКТОРСЬКІ» ПОСАДИ

Група DCH оголосила конкурс на усі «директорські» посади, а нинішнє керівництво авіаційного заводу виступає проти цього.

 

Про це повідомив портал «Zабор».

 

Так, Група DCH власником, якої є харківський бізнесмен Олександр Ярославський, оголосила набір нових співробітників на все «директорські» посади. Відповідне оголошення було розміщено на сайті з назвою «Мотор Січ», хоча завод має офіційний сайт.

 

Так, для здобувачів на сайті заявлено всього 11 позицій топ-менеджерів українського виробника авіаційних двигунів.

 

Згідно з оголошенням «Мотор Січ» потрібні директор з розвитку та інвестицій (включаючи розвиток продукції), директор по маркетингу і торгівлі, директор з виробництва, директор з якості та сертифікації, директор із закупівель і логістики, директор по інфраструктурі та будівництва (включаючи функції головного інженера ), директор з економіки та фінансів, директор з корпоративних прав і правових питань, директор з безпеки, директор з соціального розвитку та зв’язків з громадськістю, директор по персоналу.

 

Також, на цьому ресурсі розміщено заяву про те, що 31 січня 2021 року скликають позачергові збори акціонерів. У заяві йдеться про те, що повноваження нинішнього наглядової ради закінчилося ще в березні 2020.

 

«Враховуючи, що повноваження Наглядової ради ПАТ» Мотор Січ «закінчилися, цей орган має нині тільки право скликати загальні збори акціонерів. Однак незважаючи на багаторазові звернення акціонерів ПАТ« Мотор Січ », чинна « Наглядовою рада » цю функцію не виконує. Такі дії ми розцінюємо як спроба захоплення підприємства та вважаємо за необхідне провести загальні збори акціонерів найближче годиною «.

 

Крім цього на сайті опублікували заяву глави Skyrizon Aircraft Ван Цзина. У ньому бізнесмен просить співробітників «Мотор Січі» повернуться на «праведний» шлях.

 

«… Ми застерігаємо нинішню наглядову раду та керівництво опис компанії: станьте розсудливими, зійдіть з кривої дороги, не заходьте все далі й далі шляхом нехтування законом; людям властиво помилятися, однак Визнання та виправлення своїх помилок — вище всього, повертаюсь на правильний шлях и робіть найкращі продукти для всього світу, створюйте Кращі умови для співробітників, а для «Царя двигунів» — одного славне життя. Це и є ваш єдиний Правильний вибір … «.

 

Нинішнє керівництво заводу виступає проти проведення акціонерних зборів. Про це зазначено в листі за авторством прес-служби «Мотор Січі».

Поделиться публикацией