ГЛАВА КОРПОРАЦІЇ «ТАКТИЧНЕ РАКЕТНЕ ОЗБРОЄННЯ» РФ ПОВІДОМИВ ПРО ВЕЛИКИЙ ОБСЯГ ЕКСПОРТНИХ ЗАМОВЛЕНЬ, ЗРОБИВШИ АКЦЕНТ НА ІНДІЮ

Корпорація «Тактичне ракетне озброєння» (КТРВ) РФ має великий обсяг експортних замовлень, повідомив 4 січня Інтерфакс з посиланням на главу КТРВ Бориса Обносова.

 

«У нас великі експортні замовлення», — сказав Обносов на зустрічі із президентом РФ Путіним.

 

«Таке спільне підприємство, як «БраМос», напевно, відоме не лише нам, а й у всьому світі. Я вважаю, що це приклад тієї співпраці між двома країнами, коли країни вирішують завдання на користь одна одній», — сказав Обносов.

 

«БраМос» — надзвукова ракета, розроблена у рамках спільного російсько-індійського проекту. КТРВ — провідний російський розробник та виробник тактичного ракетного озброєння. Це головна організація розробки гіперзвукової зброї. КТРВ розробила морську гіперзвукову ракету «Циркон» — у ході циклу випробувань ракета майже 10 разів запускалася з надводного корабля, двічі — з підводного човна, повідомляв Північний флот Росії 31 грудня.

Президент РФ надав звання Герой Російської Федерації генеральному директору КТРВ, йшлося в указі, опублікованому 20 грудня в РФ.

Поделиться публикацией