ГЕНЕРАЛ СБУ ГРИГОРІЙ ОМЕЛЬЧЕНКО ЗВИНУВАТИВ ЗЕЛЕНСЬКОГО ТА ЄРМАКА У ЗРИВІ СПЕЦОПЕРАЦІЇ ІЗ ЗАТРИМАННЯМ ТАК ЗВАНИХ «ВАГНЕРІВЦІВ»

Нове дослідження Григорія Омельченка, генерал-лейтенанта СБУ, Героя України про «злив» таємної інформації під час проведення ГУР МО і СБУ разом із спецслужбами країн НАТО спецоперації із затримання так званих «вагнерівців», що призвело до її провалу, оприлюднило 2 листопада видання «Універсум».

 

«З вини Зеленського і його друга Єрмака операція була провалена. На моє глибоке переконання (як слідчого МВС і начальника відділу військової контррозвідки СБУ в минулому) Зеленський і Єрмак «проявили не суб’єктність», а – державну зраду (ст. 111 ККУ)».

Гр.Омельченко також написав наступне:

«Прикро, що деякі мої колеги – ветерани спецслужб і правоохоронних органів стали на шлях відбілювання президента і глави його офісу, з вини яких була провалена унікальна операція за своїм змістом і таємністю.

Спростування в один день (19 серпня 2020 року) нинішніми і окремими колишніми керівниками СБУ, ГУР МО і СЗР (Служба зовнішньої розвідки) інформації про те, що очолювані ними відомства проводили спільну операцію з виманювання «вагнерівців» із Росії через Білорусію в Україну, де їх планували затримати, є недолугими і смішними (краще б мовчали або жуйку жували!) і засвідчує, що колективне спростування було замовлено Офісом президента або самим Зеленським.

Наприклад, СБУ заявила, що чутки про причетність співробітників відомства до «заманювання» бойовиків групи «Вагнера» в Білорусь для їх подальшого затримання – це «фейк» і «фантастичний сценарій», першоджерелом якого було російське видання».

 

 

Поделиться публикацией