ГЕНЕРАЛ НАЄВ: УКРАЇНСЬКА АРМІЯ ГОТОВА ДО НАСТУПАЛЬНИХ ОПЕРАЦІЙ НА ДОНБАСІ

Командувач Об’єднаних сил заявив, що за український народ «треба воювати і треба перемогти». Українські військові готові до всіх форм і способів ведення боротьби, а за окуповані території треба боротися.

Про це в ефірі ток-шоу «Право на владу» на каналі 1+1 заявив командувач операції Об’єднаних сил (ООС) Сергій Наєв, повідомив «Главком» 8 березня.

Під час програми ведуча запитала у генерал-лейтенанта, чи готова Україна до наступу, аби повернути окуповані території Донбасу.

«ООС готові до всіх форм і способів ведення збройної боротьби. Я би не був командувачем, і мої підлеглі не були би воїнами Об’єднаних сил, якби ми не були готові до всіх форм і способів, які передбачає збройна боротьба в цілому», — наголосив він.

Також Наєв додав, що як військова людина вважає, що за український народ «треба воювати і треба перемогти».

Нагадаємо, контактна група щодо Донбасу домовилася про режим тиші від півночі 8 березня. Попри це, українська сторона не має великих сподівань, що бойовики будуть його дотримуватися.

Як повідомляв «Главком», бойовики вперше цього року застосували танки проти українських захисників.

За останніми даними Міноборони, у зоні проведення операції Об’єднаних сил на Донбасі протягом четверга, 7 березня, отримали поранення троєукраїнських військовослужбовців.

Також повідомлялося, що бойовики на Донбасі почали проводити мобілізацію у скорочені терміни.

Поделиться публикацией