В ІЗРАЇЛІ РОЗРОБИЛИ КУРСУЮЧИЙ БОЄПРИПАС ДЛЯ НАТО

За заявою компанії, продемонстрований боєприпас відповідає всім критеріям, які висуваються замовником, включаючи час баражування, точність ураження і радіус дії. Нова платформа Hero-120 була продемонстрована вперше після її показу на виставках Paris Airshow і AUSA в 2019 році.

Таку інформацію 19 лютого ц.р. повідомив портал «Военно-политическое обозрение».

Hero-120 — малорозмірний, модульний курсуючий боєприпас, який може оснащуватися потужними багатоцільовими бойовими частинами. Маса спорядженого електродвигуном боєприпасу становить 12,5 кг, маса бойової частини — 3,5 кг.

Багатофункціональна система з покращеними аеродинамічними характеристиками дозволяє наносити удари по захищеним цілям (транспортним засобам, танкам, укріпленим споруд) і живій силі на середньої дальності в населених пунктах з мінімальним побічним збитком.

Боєприпас може виконувати політ на високій швидкості в зону баражування і вести патрулювання на низькій швидкості, забезпечуючи миттєве реагування на чутливі до часу цілі. Компактний і маневрений апарат може знаходитися в повітрі більш години і вражати цілі на дальностях до 40 км під різними кутами.

Володіючи низькими акустичної, візуальної та теплової сигнатурою, оснащений стабілізованою денний / нічний станцією спостереження і поліпшеним каналом передачі даних, Hero-120 забезпечує високу ситуаційну обізнаність командування. Інтегровані функція відмови від атаки в польоті і перенацілювання.

Як заявлено, незважаючи на високі тактико-технічні характеристики, Hero-120 пропонується за доступною вартості і дозволяє економити кошти за рахунок можливості посадки з використанням парашута з поставленим на запобіжник бойовою частиною.

Поделиться публикацией