В УКРАЇНІ ВІДКРИВСЯ ПЕРШИЙ ЦЕХ З РЕМОНТУ ТА ВИРОБНИЦТВА НІМЕЦЬКОЇ БРОНЕТЕХНІКИ

В Україні запрацював перший спільний з АТ «Українська оборонна промисловість» цех Rheinmetall із ремонту і виробництва бронетехніки. Про це повідомила пресслужба АТ «Українська оборонна промисловість».

Підприємство відкрили у рамках ВТС України з ФРН. Нині основне призначення нового майданчика – ремонт військової техніки розробки німецького концерну Rheinmetall.

Відкриття цеху пришвидшить відновлення бойових машин і повернення їх на передову, а згодом дозволить виробляти нову техніку для Сил безпеки та оборони України силами українських зброярів.

«Відкриття першого спільного сервісного центру з Rheinmetall в Україні є надзвичайно важливим для зміцнення нашого оборонного потенціалу. Це дасть нам змогу забезпечити швидкий ремонт і обслуговування німецької техніки безпосередньо на території України, що значно підвищить ефективність наших Збройних сил. Ми вдячні нашим німецьким партнерам за довіру і підтримку, які дають нам змогу впевнено рухатися до перемоги та інтегруватися в європейську систему колективної безпеки», – зазначив заступник міністра оборони України Дмитро Кліменков.

Поделиться публикацией