В РАМКАХ «ЗБРОЯ І БЕЗПЕКА-2019» ВІЙСЬКОВІ, НАУКОВЦІ ТА ПРОМИСЛОВЦІ ОБГОВОРЯТЬ ПРОБЛЕМИ ВОЕННО-ТЕХНІЧНОЇ ТА ОБОРОННО-ПРОМИСЛОВОЇ ПОЛІТИКИ ТА ПЕРСПЕКТИВИ РОЗВИТКУ ОЗБРОЄННЯ

З 8 по 11 жовтня 2019 року в м. Києві відбудеться XVI Міжнародна спеціалізована виставка «Зброя та безпека ‑ 2019».

В рамках виставки «Зброя та безпека – 2019» військові, науковці та промисловці обговорять проблеми воєнно-технічної та оборонно-промислової політики та перспективи розвитку озброєння.

Зокрема, відомо, що серед доповідачів будуть присутні: перший заступник Міністра оборони України д.в.н., професор РУСНАК Іван Степанович, віце-президент НАН України, д.т.н., професор, академік НАН України ГОРБУЛІН Володимир Павлович, перший заступник Міністра освіти і науки України, к.і.н. ПОЛЮХОВИЧ Юрій Юрійович, заступник секретаря Ради національної безпеки і оборони України генерал-майор КРИВОНОС Сергій Григорович та ін.

Організаторами заходу повідомляється, що на обговорення буде винесено низку питань, а саме “Створення ракетно-космічного щита України як запобіжного засобу від можливої агресії»,  “Основні аспекти військово-технічної та військово-промислової політики на сучасному етапі”, “Інформаційно-аналітична підтримка процесів оснащення і розвитку озброєння та військової техніки Збройних Сил України” та багато інших.

Серед іншого, в обговоренні проблем координації воєнно-технічної та оборонно-промислової політики України візьме участь представник керівництва ДК «Укроборонпром». Як зазначають експерти, фахове середовище очікує від нового керівництва державного концерну почути концептуальні засади реформування держконцерну, оскільки ця тема залишається чутливою для усього суспільства України.

 

 

 

Поделиться публикацией