В ОКУПОВАНОМУ РФ КРИМУ ПРОВОДЯТЬ НАВЧАННЯ ЕКІПАЖІ ВИНИЩУВАЧІВ СУ-27 І СУ-30СМ

В окупованому РФ Криму в межах стратегічних командно-штабних навчань «Кавказ-2020» екіпажі винищувачів Су-27 і Су-30см Південного військового округу РФ заступили на бойове чергування.

Про це 21 вересня ц.р. повідомив Цензор.НЕТ, посилаючись на пресслужбу Міноборони РФ.

За даними Міноборони РФ, екіпажі винищувачів Су-27 і Су-30см Південного військового округу РФ заступили на бойове чергування з протиповітряної оборони на оперативних аеродромах в окупованому Криму, Краснодарському і Ставропольському краях, Ростовській області в межах стратегічного командно-штабного навчання «Кавказ-2020 «.

Зазначається, що в межах навчання екіпажам винищувальної авіації належить відпрацювати перехоплення повітряних цілей, виконати завдання прикриття дій ударної авіації, а також завдання авіаційних ударів по наземних цілях.

Стратегічні командно-штабні навчання «Кавказ-2020» відбудуться з 21 по 26 вересня 2020 року на внутрішніх полігонах Південного військового округу — «Прудбой», «Ашулук», «Капустин Яр», наземних авіаційних полігонах «Арзгірський» і «Копанський», а також в акваторіях Чорного і Каспійського морів.

Для відпрацювання спільних дій у складі угруповань військ (сил) на навчання запрошені військові формування від Вірменії, Білорусі, Китаю, М’янми і Пакистану. Представники Азербайджану, Індонезії, Ірану, Казахстану, Таджикистану та Шрі-Ланки планують взяти участь як спостерігачі.

Загалом до СКШН «Кавказ-2020» планується залучити майже 80 тисяч осіб (у тому числі з’єднання і частини бойового, тилового і технічного забезпечення, а також з’єднання ППО, ВМФ і спеціальних військ (Росгвардії та МНС).

Поделиться публикацией