В БІЛОРУСІ ТРИВАЮТЬ ВИПРОБУВАННЯ БОЙОВОЇ МАШИНИ БМ-21Б

З 1 по 18 червня 2021 р проводяться державні випробування дослідного зразка бойової машини БМ-21Б, розробленого ВАТ «2566 завод по ремонту радіоелектронного озброєння».

Про це 11 червня ц.р. повідомив Мілітарний, посилаючись на Державний військово-промисловий комітет Республіки Білорусь.

Метою випробувань реактивної системи є перевірка і підтвердження відповідності заявлених бойових, технічних і експлуатаційних характеристик вимогам, викладеним в тактико-технічному завданні, а також розгляд можливості прийняття зразка на озброєння білоруської армії.

Повідомляється, що в ході державних випробувань обслуга однієї з військових частин ракетних військ і артилерії проходить навчання на бойовій машині на базі ВАТ «2566 завод по ремонту радіоелектронного озброєння».

“В процесі навчання проводяться теоретичні та практичні заняття з експлуатації, технічного обслуговування і бойового застосування модернізованої бойової машини. Основна увага приділяється придбанню розрахунком практичних навичок експлуатації з урахуванням конструктивних особливостей бойової машини БМ-21Б, а також формуванню вміння працювати з експлуатаційною документацією модернізованого зразка”, – йдеться у повідомленні.

Завершальним етапом випробувань стануть бойові стрільби на полігонах оборонного відомства Білорусі. Новинка буде представлена ​​на 10-й Міжнародній виставці озброєння і військової техніки «MILEX-2 021».

Поделиться публикацией