ВІДБУЛАСЯ ЗУСТРІЧ ПЕРШОГО ЗАСТУПНИКА СЕКРЕТАРЯ РНБО УКРАЇНИ О. ГЛАДКОВСЬКОГО З КЕРІВНИЦТВОМ ПІДПРИЄМСТВА HEAVY INDUSTRY TAXILA

У рамках оборонної виставки IDEAS-2018, на якій ДК «Укроборонпром» представляє українські оборонні розробки, відбулась зустріч голови офіційної делегації України Першого заступника секретаря РНБО України Олега Гладковського з делегацією керівництва підприємства важкої промисловості Heavy Industry Taxila, яку очолив Голова правління цього підприємства генерал-лейтенант Абдулла Догар.

Про це повідомили 26 листопада у прес-службі держконцерну.

Сторони відзначили, що більше ніж 20 років співпраці між підприємствами оборонного комплексу України та Heavy Industry Taxila ознаменувалися великою кількістю досягнень. Україна та Пакистан знаходяться на високому рівні міждержавної виробничої кооперації, що є найскладнішою, з точки зору реалізації, але найефективнішою формою військово-технічного співробітництва.

Під час переговорів, окрему увагу було приділено реалізації нових перспективних проектів в інтересах Сухопутних військ Збройних Сил Пакистану. Маємо зазначити, що зустріч відбулась напередодні офіційного відкриття виставки.

Міжнародна виставка IDEAS (International Defence Exhibition and Seminar) вважається однією з провідних міжнародних оборонних виставок та проходить раз у два роки. Водночас, ринок озброєнь Азійського регіону на сьогодні є одним із найбільших у світі, що відкриває значні перспективи для розвитку військово-технічного співробітництва.

Поделиться публикацией