ВИКОНАННЯ ДОЗ ПОВИННО ПОЧИНАТИСЬ З ТОГО , ЩО ЗАМОВНИК ПОВИНЕН ВРАХОВУВАТИ ЛОГІСТИЧНО-ВИРОБНИЧИЙ ЦИКЛ ПІДПРИЄМСТВА — ДИРЕКТОР НВП «АТЛОН АВІА»

Виконання ДОЗ повинно починатись з того, що замовник повинен враховувати логістично-виробничий цикл підприємства. Його не можна не враховувати. Не можна планувати оборонне замовлення у відриві від фактично-виробничих властивостей и специфіки виробництва.

Таку заяву зробив директор НВП «Атлон Авіа» (розробник і виробник БАК «Фурія», член Ліги оборонних підприємств України) Артем В’юнник 12 вересня ц.р. На круглому столі в Укрінформі «Проблеми реформування ОПК України. Шляхи та можливості реалізації реформи».

«Його врахувати не дуже важко, а вже потім вимагати від підприємства виконання державного оборонного замовлення у встановлений термін», — наголосив він.

«Також хотів додати, що ми дуже зацікавленні в створенні центрального органу виконавчої влади. Ми хотіли б, щоб були прізвища і імена у тих людей, які відповідальні за ці процеси, щоб  були ті люди, з якими можна було б сідати за круглий стіл та обговорювати всі ці питання не на широкому загалі, а вже в експертному колі з людьми, які потім будуть дуже швидко приймати необхідна рішення щодо розв’язки усіх цих питань», — зазначив А. В’юнник.

Також директор НВП «Атлон Авіа» зауважив, що з переозброєнням ЗСУ та інших військових формувань виглядає усе непогано, але деякі маленькі деталі знищують навіть невеличкі спроби у вигляді, наприклад, компанії «Атлон-Авія» зробити дійсно класний продукт, в якому були б зацікавленні не тільки українські сили, а й зовнішній замовник.

«До речі, процес трансформації ОПК триває. Ми прийняли участь у тендері в Пакистані,  плануємо виїзд на закордонні виставки, хочемо прийняти участь у виставці IDEX у наступному році. Повести туди свою продукцію та нові рішення, які вже знаходяться на стадії завершення. Ми дуже позитивно дивимося в майбутнє, але ці питання необхідно вирішувати», — підсумував він.

Поделиться публикацией