ВИВЕДЕННЯ ГЕНЕРАЛА СЕРГІЯ КРИВОНОСА ЗІ СКЛАДУ ВАЖЛИВИХ МІЖВІДОМЧИХ КОМІСІЙ У ВІДОМСТВІ НАЗВАЛИ «РОБОЧИМ ПРОЦЕСОМ»

Виключення заступника секретаря Ради національної безпеки і оборони Сергія Кривоноса зі складу двох міжвідомчих комісії є робочим процесом і не має жодної політичної складової.

Про це 1 грудня ц.р. повідомив портал DT,UA, посилаючись на коментар РНБО.

 

«Сергій Кривонос залишається заступником секретаря РНБО України. Його виведення зі складу низки міжвідомчих комісій і груп пов’язано з перерозподілом функціональних обов’язків, і є робочим процесом, який не має жодної політичної складової», —  наголошується у ньому.

 

У РНБО також додали, що будь-якої миті можуть відправити Кривоноса назад до Міністерства оборони України.

 

«Необхідно зазначити, що Сергій Кривонос є прикомандированим до Апарату РНБО України з Міністерства оборони України, і може бути повернений у розпорядження міністра у відповідності до поставлених завдань», — наголошується у повідомленні.

 

Попри те, що про звільнення Кривоноса стало відомо ще у п’ятницю, 29 жовтня, РНБО знадобилося два дні для того, щоб офіційно прокоментувати це.

 

Сам генерал пов’язав своє звільнення з цих комісій з очільником Ради нацбезпеки й оборони Олексієм Даніловим. Генерал висловив побоювання, що реалізацію розробленої за його участю програми посилення обороноздатності держави буде згорнуто.

Поделиться публикацией