ВАКС ЗАЛИШИВ ЧИННОЮ ЗАСТАВУ У ПОНАД 5 МІЛЬЙОНІВ ДЛЯ ФІГУРАНТА СПРАВИ УКРОБОРОНПРОМУ

Апеляційна палата Вищого антикорупційного суду залишила чинним запобіжний захід у вигляді застави розміром 5 млн 255 тис. грн одному з підозрюваних у справі ТОВ «Оптимумспецдеталь».

Про це 15 травня ц.р. повідомив «Укрінформ», посилаючись на Facebook Апеляційної палати ВАКС.

«14 травня Апеляційна палата Вищого антикорупційного суду розглянула апеляційні скарги прокурора та захисника на ухвалу слідчого судді Вищого антикорупційного суду від 05.05.2020 р., якою відмовлено у задоволенні клопотання про обрання підозрюваному запобіжного заходу у вигляді тримання під вартою та обрано запобіжний захід у вигляді застави. За результатами судового засідання колегія суддів відмовила у задоволенні апеляційних скарг та залишила в силі ухвалу слідчого судді Вищого антикорупційного суду», — йдеться у повідомленні.

Уточнюється, що ця ухвала є остаточною, набуває чинності з моменту проголошення та оскарженню не підлягає.

Як повідомлялося, 8 травня у САП повідомили, що оскаржили запобіжний захід у вигляді застави розміром 5 млн 255 тис. гривень, обраний для одного з фігурантів у справі корупції в Укроборонпромі.

За даними ЗМІ, йдеться про Віталія Жукова, який є партнером засновника «Оптимумспецдеталь» Андрія Рогози. Вони були фігурантами журналістського розслідування Bihus.info про розкрадання в ДК «Укроборонпром».

Поделиться публикацией