БУНДЕСВЕР І ЙОГО СОЮЗНИКИ АКТИВНО ГОТУЮТЬ ДО ВІЙНИ НОВИЙ КОМАНДНИЙ ЦЕНТР

Бундесвер і його союзники по НАТО активно готують до війни новий командний центр альянсу з тилового забезпечення і логістики в німецькому Ульмі.

Про це 18 вересня ц.р. повідомив Junge Welt.

Зокрема, Бундесвер і союзники Німеччини по НАТО «енергійно займаються оптимізацією планів оперативного розгортання військ проти Росії», зокрема, «до війни готують» новий командний центр НАТО з тилового забезпечення і логістики в місті Ульм, уточнює автор статті Йорг Кронауер.

Мета НАТО — отримати можливість «блискавично висунутися на вогневі позиції — проти Росії». Коли командний центр армії США в Норфолку буде перекидати війська і техніку через Атлантику, командної структури Альянсу в німецькому Ульмі належить відповідати за переміщення військових підрозділів в Європі, передає RT.

Видання повідомляє, що в повну боєготовність новий командний центр повинен бути пріведн не пізніше початку 2021 року.

Паралельно з цим в ході операції зі штату Техас в Польщу будуть перекинуті близько 3,5 тис. Солдатів і понад 2 тис. Одиниць військової техніки, в тому числі 85 танків «Абрамс» і 120 бойових машин піхоти «Бредлі», які замінять «приблизно рівні за чисельністю »військові підрозділи.

Нагадаємо, в червні 2018 року генсек НАТО Йенс Столтенберг заявив, що нове морське командування НАТО буде розгорнуто в США, а командування з логістики — в Німеччині. За словами Столтенберга, НАТО буде підтримувати в постійній готовності 30 батальйонів, 30 бойових кораблів, 30 авіаційних підрозділів.

Поделиться публикацией