БУДІВНИЦТВО ПІДПРИЄМСТВА З ВИРОБНИЦТВА БОЄПРИПАСІВ ДО СТРІЛЕЦЬКОЇ ЗБРОЇ В УКРАЇНІ — ЦЕ ІНВЕСТИЦІЇ В НАШУ ЕКОНОМІКУ – І. ФОМЕНКО

Будівництво підприємства з виробництва боєприпасів до стрілецької зброї в Україні – це інвестиція в нашу економіку.

Про це 24 червня ц.р. повідомив портал Арміяinform, посилаючись на заступника генерального директора з виробництва ДК «Укроборонпром» Ігоря Фоменка під час круглого столу на тему: «Що відбувається з оборонними закупівлями?».

Він прокоментував інформацію про те, що ДК «Укроборонпром» та інвестори з Канади розпочали співпрацю зі створення в Україні підприємства з виробництва боєприпасів для стрілецької зброї. Зокрема, 1 червня 2021 року «Укроборонпром» і ДАХК «АРТЕМ» підписали з канадськими партнерами Угоду про співпрацю у питаннях виробництва боєприпасів до стрілецької зброї.

«Було підписано Меморандум, згідно з яким канадська сторона має надати нам техніко-економічне обґрунтування виробництва боєприпасів малих калібрів від 5,45 до 12,7 мм, і після цього буде визначатися доцільно-правова форма співпраці, що саме це буде, чи це буде спільне підприємство, обсяги виробництва тощо. Один із ключових факторів цієї угоди — це інвестиції канадської сторони в Україну. Держава надає землю під будівництво, будівлі, на підприємстві працюватимуть наші громадяни. Але це закордонні інвестиції в Україну», — резюмував Ігор Фоменко.

Поделиться публикацией