«БОГДАН МОТОРС» ДОСТРОКОВО ЗАВЕРШИВ ДОЗ З ВИГОТОВЛЕННЯ САНІТАРНИХ АВТОМОБІЛІВ

«Богдан Моторс» достроково завершив виконання цьогорічного Держоборонзамовлення з виготовлення санітарних автомобілів «Богдан 2251» для Збройних Сил України

Таку інформацію 19 серпня ц.р. повідомив Український мілітарний портал, посилаючись на прес-службу компанії.

На півтора місяці раніше від запланованого представникам Замовника передано останню цього року партію «Богдан 2251».

Минулорічне замовлення Міністерства оборони України «Богдан Моторс» виконав достроково та вже у листопаді відзвітувався про відправлення всіх медичних автомобілів за угодою на 2018 рік.

Машини призначені для оснащення медичних підрозділів військової ланки, автомобільних санітарно-евакуаційних підрозділів та військових медичних лікувальних закладів ЗСУ.

Автомобіль пристосований для вивозу поранених з медичних підрозділів військової ланки, військових мобільних шпиталів та подальшої їх евакуації до медичних лікувальних закладів.

Минулого року ці машини були модернізовані відповідно до виявлених при експлуатації військовими недоліків. Автомобілі пережили 10 змін: було переглянуто устаткування кабіни водія та медичного КУНГ-у автомобіля. До інтер’єра медичного відділення внесли зміни для більш комфортного перебування під час виконання завдань, зокрема, обладнали автономною системою підігріву, а паливну систему – спеціальним обігрівачем.

Поделиться публикацией