БЛОГЕРИ ПОКАЗАЛИ НЕДОБУДОВАНИЙ «КЕНТАВР-ЛК»

Блогери проникли на завод «Кузня на Рибальському» та показали недобудовані катери для Військово-Морських Сил ЗС України.

Про це 28 березня ц.р. повідомив Український мілітарний портал, посилаючись на Youtube-канал POLINWAGEN.

Попри всю наявну на території підприємства охорону, їм вдалось залізти не тільки у сам цех, а навіть у недобудований восьмий корпус малого броньованого артилерійського катеру проєкту 58155.

На каналі Youtube-каналі POLINWAGEN сьогодні 28 березня 2021 року було оприлюднено відео де блогери під ніками «Полинваген» та «Underground только ниже» проникли на завод «Кузня на Рибальському» у Києві.

Вони проникли у цех підприємства де виготовляли катери для потреб ВМС ЗС України, процес будівництва яких було зупинено минулого року.

Мова йде про восьмий корпус малого броньованого артилерійського катеру проєкту 58155 та десантно-штурмового катеру проєкту 58503 шифр «Кентавр-ЛК».

З відео видно стан готовності, зокрема на новому МБАКу сформований корпус та встановлені агрегати, натомість десантно-штурмовий катер заморожений на етапі формування корпусу.

Обидва катери заклали 8 лютого 2018 року в урочистій обстановці, причина зупинки будівництва яка називається – форсмажорні обставини у зв’язку з пандемією COVID-19.

Поделиться публикацией