БЛАГОДІЙНИЙ ФОНД ПЕРЕДАВ НОВОСТВОРЕНОМУ КОМАНДУВАННЮ СИЛ ТРО ТЕХНІКУ НА 680 ТИСЯЧ ГРИВЕНЬ

Благодійний фонд «Повернись живим» передав новоствореному командуванню Сил територіальної оборони ЗС України компʼютери та іншу оргтехніку на суму 680 тисяч гривень.

Про це 20 січня ц.р. повідомив портал Ukrainian military pages.

Коштом благодійників було придбане офісне обладнання та устаткування звʼязку, яке допоможе якнайшвидше розгорнути новостворене командування, повідомляє команда організації.

«Формування якісної територіальної оборони – пріоритет «Повернись живим», особливо в умовах, коли біля наших кордонів Росія та її сателіти продовжують «брязкати зброєю», а наші союзники не виключають її повномасштабного вторгнення. В цій ситуації критично важливо, щоб створене 1 січня командування якнайшвидше почало роботу з розгортання частин та підрозділів ТрО. Як і аналітики Фонду, так і його військовий відділ зараз активно працюють, щоб допомогти запустити цю систему оперативно і якісно, щоб у потрібний момент Україна була готова протидіяти новому російському наступу», – директор Фонду Тарас Чмут.

Для потреб командування Сил територіальної оборони було закуплено 28 компʼютерів та моніторів, 14 принтерів, 3 проєктори та інше обладнання.

Поделиться публикацией