АСОЦІАЦІЯ ВИРОБНИКІВ ОВТ ВИСОКО ОЦІНЮЄ УКАЗУ ПРЕЗИДЕНТА УКРАЇНИ №59/2020

Громадська спілка “Асоціація виробників озброєння та військової техніки України”, які тривалий час не відчувала підтримки з боку держави, нині високо оцінює указ Президента України №59/2020.

«Лише завдяки зміні влади та особистому втручанню Президента України – Володимира Зеленського ми нарешті відчули дієві кроки і турботу за країну. Раді повідомити вам, що Указом Президента України від 27 лютого 2020 року введено в дію Рішення Ради національної безпеки і оборони України від 18 лютого 2020 року «Про основні показники державного оборонного замовлення на 2020 рік та 2021, 2022 роки», — зазначається в заяві організації 3 березня ц.р.

Окремо “Асоціація виробників озброєння та військової техніки України” відзначила позитивний потенціал створення центрального органу виконавчої влади, відповідального за формування та забезпечення реалізації державної військово-промислової політики та функцій з управління об’єктами державної власності в оборонно-промисловому комплексі. «Всі виконавці Державного оборонного замовлення давно очікували прийняття такого важливого рішення для оборонного сектору України», — зазначається у заяві.

Поделиться публикацией