АРТИЛЕРІЙСЬКІ ОБСТРІЛИ ЗСУ НЕГАТИВНО ВПЛИНУТЬ НА МАТЕРІАЛЬНО-ТЕХНІЧНЕ ЗАБЕЗПЕЧЕННЯ ОКУПАНТІВ – БРИТАНСЬКА РОЗВІДКА

Артилерійські підрозділи Збройних сил України продовжують завдавати ударів по логістичних пунктах російських військ, що в майбутньому негативно вплине на їхнє матеріально-технічне забезпечення.

Про це 4 серпня ц.р. повідомив Укрінформ, посилаючись на Твітер Міністерства оборони Великої Британії.

«Українські артилеристи продовжують обстрілювати опорні пункти російських військ, пункти з особовим складом, бази матеріально-технічного забезпечення та склади боєприпасів. Це вплине на матеріально-технічне забезпечення російської армії та чинитиме тиск на елементи бойової підтримки», — заявили у відомстві.

Також у Міноборони Британії зазначили, що війська рф розгорнули пірамідальні радіолокаційні відбивачі у воді біля нещодавно пошкодженого Антонівського мосту та поблизу нещодавно пошкодженого залізничного мосту, які перетинають річку Дніпро в Херсоні.

«Радіолокаційні відбивачі, ймовірно, використовуються, щоб приховати міст від радіолокаційних зображень із синтетичною апертурою та можливого обладнання для наведення ракет. Це підкреслює загрозу, яку відчуває росія через збільшення радіусу дії та точності систем, що постачаються (ЗСУ — ред.) Заходом», — заявили у відомстві.

Поделиться публикацией