АКЦІОНЕРНІ ЗБОРИ «МОТОР СІЧ» НЕ ВІДБУЛИСЯ, НА МІСЦІ ПРАЦЮВАЛА СБУ (ФОТО)

Заплановані на 31 січня позачергові збори акціонерів, яке ініціювали так звані «китайські інвестори» спільно з бізнесменом Олександром Ярославським, не відбулися.

Про повідомив портал verge.zp.ua.

Кілька десятків працівників підприємства вийшли на мітинг під стіни будівлі, де повинні провести збори акціонерів. В руках у них плакати: «Руки геть від «Мотор Січ», «Закон на боці «Мотора», «Не допустимо рейдерське захоплення».

Присутні акціонери зазначають, що згідно із законом повинні були отримувати надійшли листи, але цього так і не відбулося. Частина акціонерів стверджує, що не знає про те, хто конкретно буде міняти керівництво підприємства і хотіли б потрапити всередину, щоб дізнатися, хто взагалі буде представляти їх інтереси. При цьому потрапити в будівлю вони так і не змогли — двері були закриті.

Трохи пізніше під’їхали нардепи — Геннадій Касай, Максим Пашковський, Артем Кунаев, Юлія Яцик, Арсеній Пушкаренко. Обранці відзначають, що до них звернувся трудовий колектив заводу з проханням відреагувати на ситуацію.

 

 

«До нас звернувся трудовий колектив «Мотор Січ». Є рішення РНБО, накладені указом президента санкції. Ми приїхали здійснити парламентський контроль в рамках наших повноважень. Для того щоб тут зараз не відбувалося злочин проти держави. У нас є інформація, що тут має відбуватися захід, на яке накладено санкції, і якщо це так, ми будемо викликати СБУ », — прокоментував нардеп Арсеній Пушкаренко.

 

На місці також працювали співробітники київського СБУ в рамках слідчих дії за відкритою кримінальною справою. Вони виламали двері і увійшли. Також всередину запустили нардепів.

 

Поделиться публикацией