АВТОКРАЗ ВІДНОВИВ ПОСТАЧАННЯ ВАНТАЖІВОК ДЛЯ ЗСУ ТА ВЖЕ ЩОМІСЯЦЯ ВИПУСКАЄ БЛИЗЬКО 20 АВТОМОБІЛІВ

Кременчуцький автомобільний завод (КрАЗ), найбільший український автовиробник, після викликаної банкрутством підприємства тривалої перерви відновив постачання техніки для потреб Збройних Сил України (ЗСУ).

Про це повідомив портал GMK Center.

У січні 2022 року українській армії відвантажили шасі КрАЗ-63221 6х6, призначене для подальшого монтажу на нього спеціального армійського обладнання. Це була перша машина, відвантажена КрАЗом для потреб ЗСУ після тривалої перерви.

Окрім цього завод отримав замовлення і на комунальну техніку. Так, департамент будівництва Полтавської ОДА уклав контракт на суму 14,8 млн. грн. До середини березня КрАЗ має поставити 5 комбінованих дорожніх машин на базі самоскида КрАЗ-5401С2.

Як повідомляв GMK Center, у вересні КрАЗ заявив про початок формування замовлень на 2022 рік. Підприємство звернулося до потенційних клієнтів із проханням сформувати конкретні пропозиції щодо необхідної техніки на наступний рік. Також завод закликав до тісної співпраці постачальників комплектуючих.

Після цього Кременчуцький автозавод заявив про великий портфель замовлень на 2022 рік у кількості 1 тис. вантажівок. До нього також входять вантажні автомобілі, які замовили Департамент оборони США в рамках трирічного контракту.

Нагадаємо, «АвтоКрАЗ» у серпні відновив постачання самоскидів на ринок України. Компанія поставила три самоскиди різних моделей: КрАЗ-65032, КрАЗ-65055 та КрАЗ-5401.

«АвтоКрАЗ» щомісяця випускає близько 20 автомобілів. До кінця 2021 року підприємство мало намір збільшити показник до 50 автомобілів на місяць.

Поделиться публикацией